Victima de la metrou a depus plângere la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean care a rămas infirm după ce a căzut într-o gură de aerisire adâncă de şase metri a depus astăzi plângere împotriva proprietarului clădirii pe terenul căreia se afla groapa, societatea Minerva S.A.

Pentru că legea menţionează că victima trebuie să se prezinte personal la poliţie, Dorel Ghiţă a avut nevoie de ajutor pentru a putea fi transportat. Nu are bani de un scaun cu rotile, aşa că a fost adus pe un scaun obişnuit, cu picioare.

A căzut încercând să ocolească bălţile
Accidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, când bărbatul, care vroia să ajungă la staţia de metrou Republicii, a ocolit bălţile trecând pe lângă clădirea unde are sediul Etno Tv. Gaura de aerisire a imobilului în care a căzut nu era nici acoperită şi nici semnalizată. Pompierii au reuşit să-l scoată după mai bine de o oră.

El va sta cu toracele şi piciorul în ghips timp de câteva luni. „Vreau să-l dau în judecată şi să cer despăgubiri de la cel care-i responsabil pentru ce mi s-a întâmplat. Am fracturi la coloană şi la călcâi şi nu voi mai putea munci cel puţin un an“, s-a plâns victima.

Reprezentanţii societăţii Minerva S.A. spun că imobilul a fost dat în perfectă stare chiriaşului, respectiv Honorius Prigoană şi asociaţilor săi, care au aici sediul mai multor firme. „ În această situaţie cred că grătarul de la gura de aerisire fusese de curând furat. Oricum, conform contractului, proprietarul este responsabil, adică eu“, a recunoscut directorul Minerva S.A., Stelian Răduţă. Societatea pe care o conduce deţine 200 de clădiri în Capitală, toate închiriate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite