Viceprimarul Capitalei: avem bani pentru subvenţia la căldură. Intră aici să vezi cât vei plăti, în funcţie de apartament!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul General al Capitalei va asigura banii pentru plata subvenţiei pentru încălzire, iar Guvernul va plăti ajutoarele de încălzire diferenţiate prin primăriile de sector, aşa cum a făcut şi în ani precedenţi, a declarat astăzi viceprimarul Mircea Raicu pentru MEDIAFAX.

„În Bucureşti, cetăţenii plătesc cel mai mic preţ pentru încâlzire. Costurile aproximative lunare pentru încălzire vor fi de 120-150 de lei pentru o garsonieră, 180-200 de lei pentru două camere, 230-250 de lei pentru trei camere, 250-320 de lei pentru patru camere", a spus Mircea Raicu. El a precizat că, în Bucureşti, preţul real al gigacaloriei este de 327 de lei, dar cetăţenii vor plăti numai 169 de lei, diferenţa fiind asigurată de la bugetul municipalităţii.

Edilul a mai declarat că primarul general Sorin Oprescu s-a exprimat de o manieră "iresponsabilă" atunci când a afirmat că subvenţia pentru căldură nu mai poate fi plătită începând cu luna ianuarie.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite