EXCLUSIV Imagini CAMERA ASCUNSĂ Cum racolează Guru Bivolaru adepţi MISA: Vezi un film cu femei goale şi te integrezi în Absolut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 120 de bucureşteni au răspuns prezent, aseară, invitaţiei la cursurile „Şcolii Româneşti de Yoga”. Printre ei, şi doi reporteri „Adevărul de Seară” care au surprins cu camera ascunsă imagini incredibile.

Deşi fuseseră invitaţi la o şedinţă de iniţiere în yoga, cei prezenţi s-au trezit că instructorii care coordonau evenimentul i-au invitat să intre în rândurile MISA după ce le-au promis, din filme cu femei dezbrăcate, că vor atinge culmea fericirii. Când au auzit, însă, de Bivolaru cursanţii au început să-l huiduiască, un sfert dintre ei părăsind în grabă sala.

Miercuri, ora 19, Bucureşti. Suntem la capătul tramvaiul 16, din Pipera, o zonă plină de cămine de nefamilişti cu geamuri sparte, plină de maidanezi, din spatele cărora se înalţă înfloritoare o clădire roz în faţa căreia coboară, din maşini luxoase, numai oameni bine îmbrăcaţi. Aici se află cel mai mare ashram al adepţilor Mişcării de Integrare în Absolut (MISA) din România, loc în care reporterii „Adevărul de Seară” au reuşit să pătrundă aseară, cu camera ascunsă, pentru a surprinde care sunt promisiunile făcute de yoghinii veterani pe perioada recrutării. Toţi  au fost puşi să se descalţe la nivelul 1 şi să urce până la etajul 4 desculţi, în sala în care avea să urmeze „instruirea”.

Au tipărit pliante mincinoase

Ajunşi în sală, cei circa 120 de participanţi ocupă locurile pe scaun şi toţi ochii se îndreaptă spre cei doi instructori de yoga din faţa sălii, Gabriela Ambărus şi Bogdan Penescu, care anunţă că aceste cursuri se vor ţine sub „înaltul patronaj” al lui Gregorian Bivolaru. Şi în sală a început furtuna. „Bivolaru?!Huuuu!”, se auzeau huiduieli din spatele sălii, timp în care aproape un sfert dintre cei prezenţi au părăsit încăperea. Majoritatea celor prezenţi nu au bănuit o clipă că în spatele acestei recurtări ar fi yoghinii membri MISA. „Pliantul pe care l-am primit era de fapt o invitaţie a Şcolii Româneşti de Yoga, nu se specifica nimic de MISA sau de Bivolaru”, ne-a spus indignat unul dintre participanţi.

După acest moment stânjenitor pentru organizatori, aceştia au continuat să le arate curioşilor prezenţi acolo, prin intermediul unui film de circa două ore, în care nimeni aproape că nu a clipit, câtă fericire, bunătate şi cât apetit sexual poţi descoperi participând la cursurile lor. Două ore în care toată lumea a crezut la final că s-a uitat la un film pentru adulţi, pentru că toate secvenţele înfăţişau doar fete voluptoase, dezbrăcate care se mişcau şi se atingeau senzual singure în natură sau în braţele unor bărbaţi.

Mesaj de la Bivolaru

Printre picături curgeau mărturisiri înregistrate cu membri MISA, unii doctori, ingineri, profesori universitari sau actori, toţi încearcau să explice cum au trăit ei plăcerea extremă, sau alţii cum şi-au lăsat casele şi s-au abandonat vieţii de ashram, în care trăiesc laolaltă, mai mulţi yoghini, o viaţă plină de plăceri. Ultima parte a înregistrării video a încercat să explice celor prezenţi, sub mărturia a doi avocaţi, că toate hărţurile procurorilor şi a mass-media împotriva organizării MISA pleacă de la anumite grupuri de  interese, iar acuzaţiile de prostituţie, trafic de carne vie sau droguri sunt nefondate.

Aproape de ora 23, cei doi instructori au informat publicul de faptul că mentorul lor, Gregorian Bivolaru, are să ne transmită un mesaj din Suedia. Acesta a explicat, cu o voce puhavă, că nimic din ceea ce se întâmplă în MISA nu are de ce să fie blamat. „MISA nu este o sectă! Noi lucrăm cu Dumnezeu, lucrăm pe plan spitual, ştiinţific, nu altceva”, a spus controversatul personaj.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite