Vezi cum a câştigat Irinel Columbeanu custodia Irinei. Monica îşi muta fetiţa de la o grădiniţă la alta şi pleacă des din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au făcut ieri publice motivele care au stat la baza hotărârii judecătoreşti prin care Irina i-a fost încredinţată lui Irinel Columbeanu.

Curtea judecătorească din Buftea a depunctat-o pe Monica deoarece nu s-a prezentat în sala de judecată, la procesul de săptămâna trecută, pentru a semna convenţia.

„Neprezentarea la notar şi nesemnarea convenţiei denotă lipsă de responsabilitate părintească din partea pârâtei. Aceasta ştia că va lipsi din ţară pe o perioadă mai lungă, iar tatăl (Irinel Columbeanu) îşi manifestase disponibilitatea de a avea grijă de fetiţă", se arată în documentul oficial cu decizia instanţei.

Ulterior pronunţării acestei noi decizii, Ionuţ Dojană, avocatul Monicăi Columbeanu a făcut recurs solicitând totodată copia şi transcrierea procesului, precum şi motivaţia deciziei judecătoreşti.

El a spus pentru „Adevărul de seară" faptul că, din perspectivă tehnică juridică, este vorba acum de o răpire, deoarece înainte de a fi dată sentinţa, ar fi trebuit judecată hotărârea anterioară, emisă de tribunalul din Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite