Cum fac poliţiştii călare ordine prin Bucureşti? Vezi câţi hoţi şi tâlhari au prins în primele trei luni de la înfiinţarea patrulelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce anul trecut agenţii călare s-au plimbat prin parcurile bucureştene în căutarea infractorilor, în aprilie 2011 patrulele au ieşit pe marile artere ale Capitalei.

"Şapte tâlhării împiedicate, un hoţ prins în flagrant, patru persoane aflate în urmărire generală reţinute, 20 de scandaluri aplanate, 150 de persoane sancţionate şi peste 300 de verificări efectuate. Acesta este bilanţul activităţii patrulelor călare din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, după trei luni pe străzile Capitalei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale.

Unul dintre hoţii prinşi în flagrant de poliţiştii călare ieşise de numai câteva ore din închisoare şi tocmai spărsese geamul unui Volskwagen, parcat pe Bulevardul Tineretului. Intrase în autoturism, "meşterea" la contact şi era pe cale să dispară cu tot cu maşină, când a fost reţinut de agenţii locali. Poliţiştii au găsit asupra lui aparatul GPS și un telefon mobil, furate din Volskwagen. A fost arestat.

Cu o zi înainte, în Piaţa Charles de Gaulle, alţi agenţi călare au împiedicat o tâlhărie. "Agenţii au observat, în timpul patrulării, un tânăr care, după ce acostase o femeie în vârstă, încerca să-i ia cu forţa geanta. La apariţia agenţilor călare, tânărul a renunţat la atac. Urmărit de poliţişti, tâlharul a reuşit să scape, ascunzându-se în staţia de metrou Aviatorilor", se mai arată în bilanţul Poliţiei Călare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite