VIDEO Vezi care este cura de slăbire a primarului Piedone: „Vreau să ajung la 110 kilograme şi fără operaţie... Cât sunt de mare, dacă îmi arăţi o seringă, fug din maşină!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, mărturiseşte că nu crede în reţetele-minune de slăbit, ci mai degrabă consideră că doar medicul este cel care te poate ajuta să dai jos kilogramele în plus. S-a apucat de slăbit acum un an şi ceva şi a reuşit, ordonat şi cu atenţie, să scape de 52-53 de kilograme.

Acum are 150 de kilograme, dar în decembrie 2009, avea 203. Până la sfârşitul anului vrea să mai dea jos cam 50. „Vreau să fac regimul mai dur. Regimurile sunt adaptate pentru fiecare corp. La mine a mers. Trebuie mers la doctor specialist, făcute analize, nu să te iei după alţii care au slăbit cu frunza de salată. Te poţi duce în cap cu frunza de salată. Orice tratament trebuie aprobat şi făcut de medicul de specialitate“, crede Cristian Popescu Piedone.

„Astăzi m-am sculat la ora 8.00. Am făcut o omletă la teflon cu şuncă, fără ulei. La 10.00 trebuia să iau cinci-şapte ouă de prepeliţă. Aşa mi-am ales eu meniul. Trebuie să-ţi împarţi timpul până la ora 19.00 de cinci ori. Uneori a cincea masă nu o mai poţi mânca. La fiecare masă n-ai limită de cantitate, mănânci cât vrei“, explică primarul.

„Într-un an am reuşit să dau 52-53 de kilograme jos. Acum organismul de acum o lună s-a stabilizat. De o lună sunt în full contact, mănânc tot ce vreau. Am pus aproximativ cinci kilograme“, mai spune primarul.
„Vreau să dau cam la 30 de kilograme jos, după care trebuie să ajung la operaţie de îndepărtare a ţesutului şi aici mai undeva la vreo 10 kilograme. N-o să ajung un manechin ca Botezatu, dar de la 203 să ajung undeva la 110 şi fără operaţie... Cât sunt de mare, dacă îmi arăţi o seringă, fug din maşină“.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite