Veşti bune despre starea lui Teo: poate să meargă şi ar putea fi mutată de la Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unui comunicat emis de Clinica AKH din Viena, unde este internată vedeta TV de mai bine de două luni, aceasta a început să se simtă mai bine: poate să meargă susţinută şi pericolul imediat care îi ameninţa viaţa a fost îndepărtat. Deşi se află în continuare la Terapie Intensivă, ea ar putea fi mutată la Secţia de Recuperare Postoperatorie spre sfârşitul săptămânii.

MAI CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV ONLINE Teo Trandafir, de 53 de zile pe mâna unui chirurg oncolog. Vezi cine este medicul care o îngrijeşte la Viena

Medicii austrieci au decis aseară: Teo Trandafir va fi operată!

În comunicatul emis de Clinica AKH din Viena se arată următoarele: „Starea doamnei Teodora Trandafir s-a ameliorat şi este într-un proces continuu de îmbunătăţire. Este în continuare sub supraveghere la Terapie Intentsivă dar şi-a revenit şi se poate deplasa cu ajutor. „Pericolul imediat care plana asupra vieţii ei a fost îndepărtat de echipa interdisciplinară de specialişti“, potrivit profesorului Michael Gnant de la Blocul Operator. „Vom monitoriza îndeaproape recuperarea funcţiilor organelor“. În condiţiile în care starea sa va continua să se îmbunătăţească, s-ar putea să o mutăm înapoi în Secţia de Recuperare Postoperatorie până la sfârşitul săptămânii“.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite