Vedeta Pro Tv, Oana Andoni și-a botezat fetița. O cheamă Ana Erica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„A fost cea mai fericită zi din viața mea”, a declarat Oana Andoni, prezentatoarea Știrilor Pro Tv din week-end, despre ziua în care și-a botezat fetița în vârstă de aproape 3 luni.



 
Primul eveniment important din viața micuței Ana Erica a fost un examen dificil și pentru părinții ei care au fost coplesiți de emoții. „Am fost foarte emoționați și extrem de fericiți. M-am simțit cu adevărat împlinită. A fost cea mai fericită zi din viața mea”, a mărturisit Oana Andoni.

Ana Erica a fost creștinată la Sinaia, acolo unde și-a petrecut primele luni din viață, pe 8 septembrie, în ziua de Sfânta Maria.

Chiar daca nu a parut a fi foarte rabdatoare inainte de eveniment,dupa ce a fost scaldata in cristelnita, micuta Ana Erica s-a linistit si a zambit tuturor celor prezenti. Foarte vesela si comunicativa, Ana Erica nu a vrut sa stea departe de prima ei petrecere, asa ca a stat treaza intreaga seara si a dansat impreuna cu parintii, nasii si bunicii.

„A fost un botez plin de bucurie, într-un cadru intim, alături de cei apropiați: de familie și prieteni”, a povestit vedeta Pro Tv.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite