UPDATE Vatman înjunghiat de un şofer, după o ceartă în trafic. Conducătorul auto a fugit de la locul incidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vatman a fost înjunghiat de către un şofer, în zona Budapesta din Capitală, după ce s-au certat în trafic. După câteva minute de dispută, şoferul a scos cuţitul şi l-a lovit pe vatman.

UPDATE 18.10

Vatmanul a fost tăiat la antebraţul dret cu un cuţit, după ce a avut o altercaţie în trafic cu un şofer care mergea cu autoturismul pe linia de tramvai, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei.

Potrivit surselor citate, şoferul unui autoturism Dacia Duster a intrat cu maşina pe linia de tramvai, din cauza aglomeraţiei, moment în care între el şi vatman a început un conflict verbal. Conflictul a degenerat ulterior, iar şoferul a scos un cuţit şi l-a tăiat la antebraţ pe vatman.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incidentul a avut loc la intersecţia bulevardelor Mărăşeşti şi Cantemir, iar vatmanul are o plagă înjunghiată la mâna dreaptă.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat că vatmanul nu a vrut iniţial să fie transportat la spital, întrucât nu a dorit să lase tramvaiul nesupravegheat. După sosirea unui coleg al său, vatmanul a fost dus la Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde îi va fi cusută plaga. Potrivit poliţiştilor, agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins deocamdată.

Un echipaj ISU s-a deplasat la faţa locului pentru a acorda primul ajutor victimei. Şoferul care l-a înjunghiat pe vatman a rămas la locul faptei, el urmând să fie dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, pentru audieri.

Din primele informaţii reiese că vatmanul este rănit în zona mijlocului. Acesta va fi transportat la spital.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite