Vară de jazz cu Luiza Zan la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, Palatele Brâncoveşţi îi aşteaptă pe bucureşteni cu un concert de muzică clasică, sâmbătă, şi cu unul de jazz, duminică. De asemenea, cei care aleg să vină la Mogoşoaia în acest sfârşit de săptămână pot să-şi facă şi un grătar, cu prietenii sau familia.

Primăria Capitalei îi invita pe bucureşteni şi-n acest weekend la „Palatele Brâncoveneşti –Mogoşoaia“. Sâmbătă, 20 august, la ora 17.00, în Sala Scoarţelor de la Mogosoaia va avea loc un concert susţinut de doi pianişti, trei soprane şi doi baritoni. Apoi, cerdacul Palatului Brâncovenesc va găzdui o degustare de vinuri oferite de „Domeniile Ostrov“.

Duminică, 21 august, de la ora 19.00, va avea loc ultimul spectacol al stagiunii „Vară de jazz şi poezie la Mogoşoaia“, intitulat „Unora le place jazzul“, cu Luiza Zan (voce) & Jimmy Cserkesz (chitară). Intrarea va fi liberă.

Manifestări pentru copii, la sfârşitul lunii

La 31 august, Palatul Mogoşoaia propune copiilor o „Vacanţă în parc“, cu spectacole gratuite de teatru de păpuşi şi invitaţii la ateliere de creaţie. Evenimentele se desfăşoara sâmbăta, între orele 11.30 şi 17.00 şi duminică, între orele 11.30 şi 17.00.

La Palatele Brâncoveşti puteţi ajunge cu autobuzul 460, cu plecare de la Laromet (Bucurestii Noi).
În fiecare sfarsit de săptămână, municipalitatea pune la dispoziţia bucureştenilor grătare şi saci menajeri pentru colectarea deşeurilor, pentru ca aceştia să-şi organizeze propriile grătare. Manifestările "Picnic la Mogoşoaia“, organizate de Primăria Capitalei, au început de la 3 iunie şi au avut loc în fiecare weekend.

Porţile Palatului rămân deschise vizitatorilor şi în timpul săptămânii, de marţi, până duminica, muzeul putând fi vizitat în aceste zile, între orele 10.00 şi 18.00, iar în prima miercuri din fiecare lună, intrarea este gratuită.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite