“Vanghelionul” lui Poteraş, singurul cu bilet din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea dintre ani organizată de Primăria Sectorului 6 este singura înlocuitoare a celebrului Vanghelion. Bucureştenii fără teamă de frig pot alege să se distreze, gratis, de Anul Nou doar în două locuri din Capitală: Piaţa Revoluţiei sau Piaţa Constituţiei.

Miile de bucureşteni sunt nevoiţi să accepte noile oferte din categoria „Revelion la comun” lansate de primăria Sectorului 6. Astfel, Revelionul organizat în acest an în Parcul Drumul Taberei este principlul înlocuitor al vestitului “Vanghelion”, care nu se mai ţine de doi ani încoace. Organizatorii nu au oferit încă detalii cu privire la preţul biletului, meniul locaţia evenimentului, deşi au mai rămas patru zile până atunci.

Anul trecut spectacolul s-a ţinut în Parcul Drumul Taberii iar biletul a costat 130 de lei. Bucureştenii au fost serviţi cu fructe, alune, covrigei şi tort, iar tot în acest preţ fiecărei persoane i-au fost rezervate un litru de suc, unul de apă plată sau mineral, 100 de mililitri de şampanie şi o sticlă de vin pe care au fost nevoiţi s-o împartă la doi. La felul doi petrecăreţii au fost serviţi cu sărmăluţe cu mămăliguţă, friptură din ceafă de porc, cârnăciori, legume sote şi murături. Atmosfera a fost întreţinută de un taraf şi o orchestră.

Iris şi Voltaj în Piaţa Constituţiei

Cei care n-au prins gust la „vanghelionul” ce se anunţă a fi organizat şi în acest an de primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, pot alege petrecerea organizată de Primăria Capitalei, în Piaţa Constituţiei.  Ca şi în anii precedenţi, spectacolul va începe de la ora 21 şi se va termina în jurul orei 3.00. Pe secena amplasată în faţa Parlamentului vor urca Mandinga, Direcţia5, Iris sau Voltaj. Formaţia Iris va cânta de la orele 22 şi până la 23.00 iar trupa Voltaj va susţine un recital puţin înainte ca bucureştenii să destupe sticlele de şampanie. Nu vor lipsi din program Vama Veche şi nici Sensor&Maestro Crew.

Loredana în Piaţa Revoluţiei

Reprezentanţii Primăriei păstrează tradiţia şi promit un foc de artificii care va fi urmat de concertul trupei Connect-R. După ora 1.00, petrecerea din Constituţiei se mută în Bulevardul Unirii unde Andrei Tudor Band şi Adrian Naidin Band vor concerta până aproape de ora 3.00.

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, Piaţa Revoluţiei va fi din nou gazda unui Revelion “revoluţionar” organizat de Pro TV.
Programul este în curs de elaborare, însă primele nume care care au fost anunţate că vor vor fi prezente pe scena din faţa Palatului Regal  sunt Loredana, Voltaj, trupa Zero şi Alex Velea. Gazdele show-ului „Live Revolution” din ultima noapte a acestui an vor fi DJ-ii ProFM George Vintilă şi Marius Onuc, mai spun organizatorii.

Anul trecut s-a purtat Revelionul “Jos pălăria!”

În ultima noapte a lui 2009, românii au fost invitaţi de ProTV, ProFM şi MTV să-şi ia pălăriile, căciulile sau şepcile, şi să petreacă revelionul în Piaţa Revoluţiei. Puya, Simplu, Voltaj şi Loredana au fost câţiva dintre artiştii care au încălzit atmosfera. În urmă cu un an, pe plasmele amplasate în Piaţa Revoluţiei, MTV a difuzat cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani.











București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite