VIDEO Cele mai agresive vedete cu paparazzi. Vezi cum Mihaela Rădulescu fură aparate foto, iar Moni vrea să spargă o cameră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu, Corneliu Vadim Tudor, Monica Columbeanu, sunt doar câteva dintre VIP- urile care au avut altercații cu fotoreporterii considerați prea insistenți. Adevărul vă arată care au fost cele mai comentate scandaluri dintre VIP-uri și paparazzi.

În 2009, Mihaela Rădulescu a depus plângere la Poliție împotriva unor fotoreporteri pe care i-a acuzat că au hărțuit-o. Ea a declarat că fotoreporterul i-a încălcat dreptul la imagine, iar șoferul a urmărit-o cu mașina în parcarea hotelului din care ea și Dan Oțil ieșiseră.

În timpul scandalului, pentru că fotoreporterul a continuat să îi facă fotografii, Mihaela Rădulescu a luat din mașina acestuia un rucsac în care erau aparatul de fotografiat și alte bunuri. În plus, șoferului i-a luat cheile mașinii, o legitimație și cartela de acces în parcarea hotelului.

Coneliu Vadim Tudor i-a luat aparatul fotoreporterului

În 2008, Corneliu Vadim Tudor a ajuns la Poliție după ce gărzile sale de corp le-au confiscat unor fotoreporteri aparatul foto. El ieșise dintr-un restaurant din sectorul 5, când cei doi fotoreporteri au început să-l fotografieze.

Sesizarea la 112 a fost făcută de cei doi jurnaliști, care l-au acuzat pe politician că le-a zgâriat mașina și le-a spart un telefon mobil. Toți cei implicați au fost audiați la Poliție.

Monica Columbeanu a vrut să spargă camera

Nici Monica Columbeanu nu a scăpat de paparazii. Anul trecut, în timp ce ieșise la o plimbare cu sora ei și cu prietenul acesteia, și-a ieșit din fire. Motivul a fost insistența reporterului care o întreba de ce Irinel Columbeanu nu a ieșit cu ea în oraș.

Ea a pus mâna pe camera video și a încercat să tragă de ea, amenințând că rupe aparatul în zece.

Ce fac vedetele de la Hollywood

Dacă vă imaginați că peste ocean lucrurile stau mai bine, vă înșelați. Vedetele de la Hollywood cedează mult mai des în fața insistențelor.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas s-au luat la bătaie cu paparazii care îi fotografiau. Alec Baldwin și Sean Penn sunt alte vedete care s-au luat la harță, enervate de blitzurile aparatelor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite