VIDEO Un taximetrist a lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului. Vezi cum justifică gestul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist bucureştean a fost arestat preventiv după ce a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit de la locul accidentului. În urma impactului, unul dintre cei doi câini ai femeii a murit.

În urmă cu două săptămâni, în dimineaţa zilei de 16 ianuarie în jurul orei 06:30, o femeie în vârstă de 59 de ani din Bucureşti, care se angajase în traversarea Bd. Tineretului pe la trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului, a fost accidentată foarte grav de un taximetrist care circula pe Bd. Tineretului dinspre Bd. Gheorghe Şincai către Calea Văcăreşti.

După producerea accidentului, conducătorul auto a fugit de la locul faptei. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre cei doi câini ai femeii a murit în urma impactului.

Autorul accidentului a fost identificat în mai puţin de 48 de ore cu ajutorul firmei de taxi unde lucra. El a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Iniţial, instanţa a dispus în sarcina acestuia măsura de a nu părăsi localitatea, pe o perioadă de 30 zile. Ulterior, în urma recursului, bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi ştergerea urmelor accidentului fără acordul echipei de cercetare la faţa locului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite