VIDEO Un bătrân, membru al clanului Duduianu, care fura la pescuit, prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân, membru al clanului Duduianu din Capitală, este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras mai multe bunuri de valoare din maşinile unor pescari.

Bărbatul acţiona în zonele de pescuit şi făcea “echipă” cu un minor. El le distrăgea atenţia pescarilor, cu diverse întrebări, iar copilul fura cheile de la maşini.

Apoi luau tot ce găseau de valoare în acestea. Hoţii urmăreau în special documentele de identitate ale victimelor, cu ajutorul cărora găseau adresele.

Se duceau la locuinţele pescarilor şi furau tot ce le pica în mână. Pescarii au depus plângeri şi în urma descrierilor a fost alcătuit un cerc de suspecţi.

Poliţiştilor nu le-a fost greu să identifice hoţii, astfel că, ieri dimineaţă au descins la locuinţele celor doi. În urma percheziţiilor s-au confiscat parfumuri, ceasuri, bijuterii şi alte obiecte valoroase. Cei doi au fost duşi la Secţia 6 Poliţie pentru audieri. “Copilul nu va păţi numic”, a spus Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Acesta a mai precizat că “echipa de hoţi nu este una obişnuită. Infractorii devin din ce în ce mai ingenioşi. Dacă în trecut treimiteau copiii singuri la furat, acum chiar îi însoţesc. Hoţii se perfecţionează contunuu, dar nici poliţia nu va sta cu mâine în sân”.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite