VIDEO Animale din București care au ajuns faimoase în lumea întreagă: pisicuța năzdrăvană Cleocita și maidanezul ucigaș Bosquito

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patrupedul care în 2006 a ucis un japonez în Bucureşti a fost adoptat de o familie din oraşul Wallertheim, de lângă Frankfurt, iar în 2009 a fost vedeta unui calendar.Şi Cleocita, pisica vedetă de pe Calea Victoriei care a rămas înţepenită în rama unei ferestre, a strâns până acum peste 3 milioane şi jumătate de fani.

Bosquito a fost primul maidanez care a fost anchetat pentru că a ucis un om, după ce l-a mușcat.

În 2006, un cetăţean japonez şi-a pierdut viaţa în Piaţa Victoriei după ce a fost rănit de Bosquito care a ajuns astfel cel mai cunoscut câine fără stăpân din România.

Organizaţiile de protecţia a animalelor au sărit în ajutorul lui şi s-au  făcut demersurile pentru salvarea patrupedului şi chiar s-a apelat la avocata Paula Iacob în acest caz.

image

Foto: Click!

Căţelul a scăpat de eutanasiere şi fost ţinut într-un adăpost, iar din 2007 el trăieşte la Wallertheim, lângă Frankfurt, Germania la o familie care l-a adoptat. Are parte de trei mese pe zi, multe vitamine, este îmbăiat şi periat săptămânal şi are o cameră numai a lui.

Pisica Cleocita, vedeta internaţională 

O înregistrare video cu Cleocita a adunat în iunie anul trecut numai pe Youtube.com peste 225.000 de vizionări în doar două zile, iar acum a depăşit 3 milioane şi jumătate.

image

Filmuleţul cu pisica actorului Nicolae Urs de la Teatrul „Bulandra”, care a rămas captivă într-o ramă de geam, a făcut înconjurul lumii.

Televiziunile CBS şi Skynews, dar şi publicaţiile Daily Mail şi Metro au prezentat filmul pisicii care a fost salvată de un bucureştean ccare trecea pe Calea Victoriei.

Povestea completă a pisicuței Cleocita, care are 3,5 milioane de fani pe youtube

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite