VIDEO Ultimele imagini cu taximetristul ucis în plină stradă, în Bucureşti. Poliţiştii au refăcut tot traseul acestuia înaintea crimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reuşit să refacă traseul taximetristului Nicolae Croicea, ucis în urmă cu două săptămâni în plină stradă. Astfel, bărbatul a plecat la 4 octombrie în cursă din zona Obor şi a parcurs traseul Piaţa Iancului – Piaţa Muncii – Şoseaua Mihai Bravu – Calea Văcăreşti – Piaţa Sudului – Bulevardul Alexandru Obregia.

Potrivit poliţiştilor, până în prezent au fost primite 83 de apeluri prin sistemul „112”, majoritatea referindu-se la portretul robot, apelanţii precizând că l-ar fi văzut pe acest bărbat în diferite locaţii.

Nicolae Coicean (dreapta) şi portretul-robot al principalului suspect al crimei (stânga)

Nicolae Coicean (dreapta) şi portretul-robot al principalului suspect al crimei (stânga)

Oamenii legii au obţinut imagini de la camerele de supraveghere de pe raza sectoarelor 2, 3 şi 4 din Bucureşti, de la peste 100 de locaţii, iar din vizualizarea acestora a rezultat ultimul traseu al victimei. Astfel, în ziua de 4 octombrie, taximetristul, care conducea autoturismul cu numărul de înmatriculare B-55-KKK, a plecat în cursă din zona Obor şi a parcurs traseul Piaţa Iancului – Piaţa Muncii – Şoseaua Mihai Bravu – Calea Văcăreşti – Piaţa Sudului – Bulevardul Alexandru Obregia.

Criminalul, posibil de la Obor sau din zona Obregia

S-a stabilit cu certitudine că ultimul pasager a fost luat în taxi la un semn pe stradă şi nu la o comandă telefonică.

Din datele oferite de către cetăţeni a rezultat, până în prezent, că zonele Obor şi Obregia sunt cele mai frecvente locuri unde un bărbat cu semnalmentele celui din portretul robot a fost observat.

„Facem din nou apel la populaţie ca cei care au cunoştinţă despre cine este bărbatul suspect de comiterea acestui omor sau îl observă să apeleze la sistemul „112” pentru a da detalii“, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei, Diana Sarca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite