VIDEO ULTRAS DE CAPITALĂ Profesorul: “Cel mai glorios moment al galeriei dinamoviste a fost în '97, când am dat foc peluzei din Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare an, pe 10 mai, suporterii echipei de fotbal Dinamo organizează o mare petrecere pentru sărbătorirea momentului din 1997, când a fost incendiată peluza de pe Ghencea

Pentru membrii galeriei dinamoviste, data de 10 mai 1997 este una de referinţă, reprezentând unul din cele mai frumoase momente ale galeriei.

"Cele mai bune sezoane, ale echipei şi ale suporterilor, au fost în perioada 1995- 2002, când oamenii veneau în număr mare pe stadion. Dar cel mai frumos moment al galeriei a fost când am dat foc peluzei din Ghencea", spune Mihnea Ionescu, cunoscut ca "Profesorul", coordonatorul galeriei dinamoviste.

Imagini din 1997, când a ars peluza Steaua

Pe 10 mai 1997, galeria lui Dinamo a dat foc peluzei de la tabelă a stadionului Steaua, în timpul unui derby câştigat de "roş-albaştri" cu scorul de 3-1. Incidentul a fost transformat în prilej de sărbătoare de fanii "câinilor", care în fiecare an organizează o petrecere în cinstea evenimentului. Mai jos, imagini de la ultima petrecere a dinamoviştilor, cea din 2011.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite