VIDEO Traficanţi de alcool prinşi de mascaţi: făceau whisky acasă şi-l vindeau în sticle originale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii de investigare a fraudelor au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale specializată în contrafacerea de băuturi alcoolice. Ei au făcut şase percheziţii domiciliare azi-dimineaţă. Membrii grupării colectau de la diverse localuri sticle originale de băuturi alcoolice, în special whisky şi vodcă, pe care ulterior le îmbuteliau şi le vindeau.

Membrii grupării colectau de la diverse localuri sticle originale de băuturi alcoolice, în special whisky şi vodcă, pe care ulterior le îmbuteliau cu ajutorul unei instalaţii artizanale şi le aplicau banderole falsificate. Băuturile alcoolice erau apoi comercializate în locuri publice şi localuri din Bucureşti şi Ilfov.

500 de sticle şi 50 de litri de alcool pur găsite acasă
La domiciliile membrilor grupării au fost depistate 500 de sticle de băuturi alcoolice, 50 de litri de alcool pur, coloranţi şi arome, precum şi instalaţia artizanală cu care se realiza îmbutelierea alcoolului.

Cei cinci suspecţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 56 de ani au fost reţinuţi la Poliţia Ilfov pentru audieri. Ei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de producere şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, faptă pentru care riscă să-şi piardă libertate pâna la 7 ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite