VIDEO Soprana Amelia Antoniu, veselă la prima repetiţie după ce a vazut moartea cu ochii la spitalul CF2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amelia Antoniu (36 de ani) şi-a revenit complet şi este gata să încânte publicul de la 25 septembrie, când va juca în spectacolul „Văduva veselă“. Femeia este însărcinată în luna a treia şi este pregătită de un nou început.

Prim solista Teatrului de Operetă „Ion Dacian“ a revenit astăzi la muncă. Refăcută complet, Amelia este foarte optimistă şi este gata să urce pe scenă.
Ambiţia artistei, susţinerea familiei şi încurajările colegilor şi admiratorilor au reuşit să o vindece. Aşa că, din 25 septembrie, o puteţi vedea în spectacolul „Văduva veselă“, în rolul Valenciene, la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”.

Ea joacă alături de Silvia Şohterus, Ştefan Popov, Florin Budnaru. Biletele pentru spectacol se vând la patru categorii de preţ, în funcţie de locul în sală: 40, 30, 20 şi 10,50 lei.


„Dacă te-ai întors tu, ia-l şi p-ăsta mic cu tine“

image

Mai mult, încă o veste minunată o face acum pe artistă să fie veselă. Ea a aflat în urmă cu o săptămână, că este însărcinată în luna a treia. „Nimeni nu şi-ar fi închipuit că odată cu revenirea mea la viaţă o să zică Doamne-Doamne: „dacă te-ai întors tu, ia-l şi p-ăsta mic cu tine,ca să nu vii singură“.
Potrivit artistei, organismul ei este perfect refăcut şi va putea duce sarcina fără probleme.

„Toată familia este foarte fericită, parcă Dumnezeu a vrut să ne arate cât de mult ne iubeşte”, ne-a mărturistit soprana.

După o perioadă de repaus vocal, ea a reluat vocalizele: întâi câte două-trei minute pe zi, iar acum se pregăteşte să câte o oră şi jumătate.
Ea a mai spus că a continuat să ţină legătura cu Alice Preda, colega ei de suferinţă de la Spitalul Universitar. „Este bine şi ea. Din păcate i-a murit mama şi acum tatăl-socru este grav bolnav“, a mai spus Amelia,

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite