VIDEO Scandal cu bâte între două găşti din Capitală: membrii grupării Giuleşti au distrus o maşină şi au bătut mai multe persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 19 septembrie, trei bărbaţi au fot bătuţi cu bâte şi maşina unuia dintre ei, un Audi, a fost distrusă. Agresorii, apropiaţi ai grupării Giuleşti, i-au atacat pe Şoseaua Chitilei din cauza unui conflict anterior, privind nişte acte.

Mai mulţi bărbaţi au lovit o maşină marca Audi şi pe ocupanţii acesteia – proprietarul împreună cu doi prieteni, în urmă cu aproximativ zece zile, în timp ce se aflau în faţa unei societăţi comerciale de pe Şoseaua Chitilei. Agresorii au coborât din două autoturisme înmatriculate în Italia şi Bulgaria.

Tânărul împreună cu cei doi prieteni ai săi au reuşit să fugă, observând cum agresorii i-au lovit autoturismul cu obiecte contondente, provocându-i distrugerea geamurilor, a parbrizului şi îndoirea unor părţi din caroserie şi au tăiat cu cuţitele mai multe cabluri şi furtune de la motor, precum şi toate pneurile.

În urma cercetărilor, au fost identificaţi trei agresori din judeţul Ilfov, cunoscuţi cu antecedente penale.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că proprietarul maşinii, pe care îl cheamă Paul, a avut un conflict cu mai multe persoane, apropiate unei grupări infracţionale din Bucureşti, pe tema unui schimb auto, unul dintre autoturisme având probleme privind autenticitatea actelor.

Pe fondul acestei neînţelegeri, cu două zile înainte de momentul agresiunii, cei în cauză au depus o plângere împotriva lui Paul, din care reieşea faptul că acesta, fiind însoţit de o altă persoană, i-au blocat în trafic, i-au agresat, producând avarii autoturismului cu care se deplasau, iar prin violenţă, i-au deposedat de suma de 1.800 de euro.

Ieri-dimineţă, în jurul orei 06:00, poliţişti din cadrul Secţiei 5, ai Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 1, ai Secţiilor 2 şi 4, cu sprijinul Serviciului Special de Intervenţie Rapidă, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, unde i-au depistat pe doi dintre agresori. Ei au fost conduşi, în vederea continuării cercetărilor, la sediul Secţiei 5 Poliţie, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă.

Cercetările au fost extinse şi asupra autoturismelor pe care cei în cauză le deţin, toate înmatriculate în Bulgaria, Franța și Italia, existând suspiciuni privind falsificarea documentelor de provenienţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite