VIDEO Șah cu un „cimpanzeu” pe o trecere de pietoni de la Piața Romană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un artist bucureştean a transformat o trecere de pietoni din mijlocul Capitalei într-un studio foto, pentru a-şi pune în valoare materialul discografic pe care urmează să-l lanseze. Artistul s-a lăsat fotografiat în timp ce juca o partidă de șah alături de amicul său care purta o mască de cimpanzeu.

Spre surprinderea trecătorilor, pe trecerea de pietoni de la intersecția bulevardului Magheru cu Piața Romană, un artist bucureştean de hip-hop, cunoscut sub numele „Chimie", şi un prieten de-al său au încins, joi seara, o partidă de șah, în timp ce maşinile aşteptau culoarea verde a semaforului pentru a trece.

Partenerul de joc al artistului purta o mască de cimpanzeu, spre amuzamentul şoferilor care şi-au scos smartphone-urile și au început să-i fotografieze pe cei doi.

„Sunt nebuni domne', ce? Astea sunt glume?", explică un trecător grăbit.


După un timp, un echipaj de poliție își face apariția pentru a dirija traficul din intersecția blocată de miile de mașini ce traveresează, zilnic, Piața Romană. Un polițist coboară leneș din mașină și începe să-i dirijeze pe șoferi și pe pietoni, dar fără să-i observe pe cei doi „şahişti".
„Hai, circulați, că acuș se face roșu!" exclamă neatent către trecători polițistul.


Şoferii sunt întâmpinați din nou de culoarea roşie a semaforului, iar „cimpanzeul" și „Chimie" revin pe mijlocul carosabilului. Unul dintre polițişti îi observă și zâmbește, își drege puțin vocea și strigă: „Băă, dacă se face roșu la semafor și sunteți tot acolo, vă penalizez!".


Contactat de jurnaliștii „Adevărul", artistul „Chimie" a explicat că „scena" de joi seară a avut loc în cadrul unei sesiuni foto pentru noul său material discografic numit „De la zei la cimpanzei". Totodată, prin partida de şah din intersecţie, el a dorit să anunțe lansarea noului său videoclip „Povești despre noroc și ghinion", regizat de cunoscutul regizor Bogdan Moldoveanu, alias „Hypno".


Regizorul videoclipului este cunoscut în industria muzicală pentru nenumăratele videoclipuri realizate împreună mai mulți artiști din România, printre care se numără Omul cu Șobolani, Silent Strike sau Subcarpați. În industria publicitară, regizorul este responsabil pentru reclamele televizate ale băncii comerciale Banc Post, dar şi pentru celebra reclamă cu „zânul" care apare sub sigla Banca Transilvania.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite