LIVE TEXT FOTO „Legionarii“ au ajuns în Capitală! Suporterii polonezi dau un pronostic pentru meciul de diseară: „Scorul va fi 2-1pentru noi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuți ca cei mai răi suporteri din fotbalul polonez, susținătorii Legiei Varșovia vor sosi în București, cu autocarele, dar și la bordul unui avion. Până la începerea meciului, aceștia se vor întâlni în Centrul Istoric și apoi vor merge la Național Arena.

Update 15.40: Suporterii polonezi au început să se „cherchelească“şi să cânte pe străzile din Centrul Istoric „Ole, Ole“. Un grup mai agitat a fost potolit de poliţiştii bucureşteni.

FOTOGALERIE cu suporterii polonezi în Centrul Istoric



Update
14.30: La ora prânzului a ajuns în Centrul Istoric al Capitalei un grup de aproximativ zece suporteri polonezi. S-au aşezat liniştiţi la o terasă, fără să  facă scandal. Aceştia sunt siguri pe victoria echipei lor. "Vom face galerie în această seară la meci. Vom striga cât putem de tare! Vom câştiga cu siguranţă pentru că suntem mai buni. Cred că scorul va fi de doi la unu pentru noi", a spus Adrian Mark, unul dintre suporterii polonezi.

Forțele de ordine sunt în alertă pentru că fanii polonezi sunt cunosc uți pentru acte de violență și se iau măsuri de prevenire a incidentelor grave.

Peste 3.000 de „legionari“, aşa cum sunt supranumiţi susţinătorii Legiei Varşovia, vor veni diseară, pe Naţional Arena.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre FC Rapid şi Legia Varşovia, programat pentru, astăzi, de la ora 22.05, şi care contează pentru etap a III-a a grupei C din Liga Europa.

Jandarmeria a anunţat că meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Spectatorii vor putea intra pe stadion începând cu ora 20.00. Casele de bilete din zonele Bulevardul.

Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu vor fi deschise până la ora meciului, iar cea din Bulevardul Basarabia până la ora 19.30. Prețul unui bilet la meci este între 20 și 150 de lei.

Polonezii în Centrul Istoric
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite