VIDEO Patru traficanți s-au „plimbat“ cu drogurile pe autostradă. Ultima captură a polițiștilor: trei kilograme de canabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru tineri au fost monitorizați timp de trei luni de ofiţerii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. până când doi dintre ei au fost prinși în flagrant în timp ce transportau peste trei kilograme de canabis, cu un înalt grad de puritate.

Cei patru tineri cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani sunt suspectați că fac parte dintr-o importantă reţea internaţionale de traficanţi de droguri de risc, ce acţionează pe ruta Olanda- România.

Trei dintre ei sunt bucureșteni, iar un al patrulea este din Turnu-Severin și cu toții au fost urmăriți de anchetatori pentru strângerea de probe. Ofițerii antidrug au organizat o acţiune pe traseul Bucureşti – Braşov – Sibiu - Timişoara, când i-au prins în flagrant pe doi dintre tineri în timp ce transportau aproximativ 3,3 kilograme de cannabis cu un grad ridicat de puritate.

Din investigaţii a reieşit că drogurile au fost procurate din Olanda şi introduse în ţară în aceeaşi zi, ascunse într-un colet.

Asupra celor doi au fost descoperite şi 695 de euro, 200 lei, precum şi un telefon mobil şi o cartelă sim.

Ulterior, ofiţerii antidrog şi procurorii au continuat cercetările și i-au depistat pe autostrada Bucureşti – Piteşti și pe ceilalți doi suspecți care preluau drogurile.

Autoturismul cu care suspecţii se deplasau, în valoare de aproximativ 40.000 de euro a fost confiscat pentru cercetări.

Anchetatorii au dispus reținerea a doi dintre tineri și cercetarea în stare de libertate a celorlalți doi pentru infracţiunile de trafic internaţional de droguri de risc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite