EXCLUSIV VIDEO Patronul restaurantului de unde a furat bărbatul găsit mort în arestul secţiei 7: „Poliţaii au dat în el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul restaurantului Terasa Veche a fost filmat cu un telefon de prietenii lui George Dan Bălan (38 ani), bărbatul care a murit în arestul secţiei 7, în timp ce acesta recunoaşte că agenţii l-au bătut, într-adevăr, pe bucureştean.

Dan a încercat să fure banii dintr-o geantă din cârciuma de pe Bulevardul Teiul Doamnei după care ar fi fost lovit de oamenii legii. El a murit în arest în urmă cu cinci zile.

MAI CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Familia bărbatului care a murit în arestul secţiei 7 se va opri cu sicriul în faţă la circa unde şi-a găsit sfârşitul, în drum spre cimitir

VERDICTUL LEGIŞTILOR: Bărbatul decedat în arestul Secției 7 de Poliție a fost ucis în bătaie

Rudele bărbatului mort în Secţia 7 susţin că el a fost bătut. Familia lui s-a strâns ieri la circa de poliţie să protesteze

EXCLUSIV Agenţii de la Secţia 7, unde a murit un bărbat în arest în urmă cu două zile, sunt acuzaţi că au torturat băieţii unor avocaţi

„A furat aici, a sărit gardul, eu nu ştiu că nu am fost aici. L-a prins poliţia acolo în spate. Poliţaii au dat în el. Ce veniţi la noi? Noi nu ştim nimica“, a spus patronul localului, filmat fără voia lui.

Contactat de reporterii „Adevărul”, proprietarul micului restaurant a declarat că personalul nu are nicio implicaţie în acest caz. „Eu nu am fost acolo când s-a întâmplat. Pe tură era o barmaniţă şi un bucătar. Cum se poate să fi luat bătaie acest băiat de la angajaţi, cum s-a spus, când bucătarul este un băiat slăbuţ? A furat banii din geantă, a vrut să iasă pe uşă dar i-a blocat drumul soţul posesoarei genţii şi a plecat prin spate, unde s-a urcat pe o casă şi a fugit din cârciumă. A fost prins de agenţi şi din ce spune lumea, ar fi luat bătaie“, a subliniat acesta.

„Doi agenţi au sărit pur şi simplu pe el“
De cealaltă parte, oamenii legii spun că bărbatul ar fi fost bătut şi înainte de venirea poliţiei. Aceasta variantă este susţinută şi de avocatul famliei celui decedat, Ciprian Şoldea. „El a băut în restaurant cu soţia sa, cel puţin două sticle de vin. A condus-o până la un taxi şi s-a întors să mai bea singur. Aştepta să vină o verişoară de-a sa. A luat geanta unei femei de la altă masă şi a început să cotrobăie prin ea, de faţă cu toată lumea. Înainte să moară, el mi-a spus că atunci l-au bătut bucătarul şi chelnerul. Nu a zis nimic de soţul părţii vătămate, bucătarul i-aar fi blocat drumul spre ieşire. Varianta asta e confirmată şi de verişoara sa care a venit la local şi a văzut totul de afară“, spune avocatul.

El a adăugat faptul că Dan a fugit prin spatele localului şi a fost bătut cu bestialitate de poliţişti. „A fost prins într-un gang şi doi agenţi au sărit pur şi simplu pe el în timp ce era cu faţa în jos. După asta, a fost dus la restaurant, pe terasă, unde a fost băgat sub o masă. Acolo a stat până l-au luat poliţiştii la secţie“, a mai spus Ciprian Şoldea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite