VIDEO INTERLOPII SE BAT CU SĂBII Membrii clanurilor Duduianu şi Vică s-au fugărit cu arme, bâte cuţite şi pistoale într-o benzinărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva membrii ai clanurilor Duduianu şi Vică s-au bătut cu săbii, bâte, cuţite şi pistoale într-o benzinărie din Capitală, la începutul lunii septembrie. Ei au fost reţinuţi joi de procurorii bucureşteni.

„Denom" şi „Prinţu'", din clanul Duduienilor, s-au bătut cu săbii, bâte, cuţite şi un pistol cu "Superman" şi "Gilbert" din gruparea Vică într-o benzinărie din Sectorul 1 din Bucureşti la 1 septembrie. Toţi patru, împreună cu un al cincilea bărbat, au fost reţinuţi joi de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, după mai multe pecrheziţii.

Ei sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. "Prinţu' " este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării. În total, la bătaie au participat şapte persoane, susţin procurorii, fără a preciza de ce nu au fost reţinuţi şi ceilalţi doi.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 1.09.2011, în incinta unei benzinării de pe raza sectorului 1, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la vânzarea unui autoturism, inculpaţii S.R., zis «Denom», R.F. şi P.I., zis «Prinţu'», pe de o parte, respectiv N.M., zis «Gilbert», N.F., zis «Superman», G.R. şi D. T., pe de altă parte, s-au agresat reciproc, folosind cuţite, săbii, bâte din lemn, precum şi un pistol cu care s-au tras mai multe focuri, astfel fiind tulburate liniştea şi ordinea publică în zonă", se precizează în comunicatul procurorilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite