VIDEO Cum se fură un telefon mobil în autobuz!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, unul de 39 de ani şi unul în vârstă de 65 de ani au furat la sfârşitul lunii trecute un telefon mobil din buzunarul exterior al rucsacului unei femei, în timp ce se aflau într-un autobuz, în zona Traian. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de luat vederi din maşina RATB.

Evenimentul s-a petrecut la 23 septembrie. în jurul orei 11.00. Profitând de aglomeraţia din autobuz dar şi de neatenţia pasagerilor, doi bărbaţi, unul în vârstă de 39 de ani din Giurgiu (dreapta imaginii cu o sacoşă albă în mână) iar celălalt în vârstă de 65 de ani (centrul imaginii, îmbrăcat cu o vestă închisă la culoare, cu ochelari şi se se ţine de bară), din Bucureşti, i-au furat telefonul mobil unei doamne, în timp ce se aflau în apropiere de staţia RATB Traian. Primul a sustras din buzunarul exterior al rucsacului telefonul şi i l-a predat celui de-al doilea, care asigura paza.
Cei doi au fost prinşi de agenţii de la Secţia 10 după ce au fost vizionate imaginile înregistrate de camera de luat vederi din autobuz.

Prejudiciul, în valoare de 2000 lei, nu a fost recuperat. Cercetările sunt continuate cu cei doi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite