VIDEO Cuib de prostituate în centrul Capitalei: fetele se drogau cu heroină pentru a face faţă clienţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Secţia 8 Poliţie au efectuat o percheziţie la domiciliul unui proxenet de pe şoseaua Mihai Bravu. De aici, au fost ridicate trei prostituate, proxenetul şi un client.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cele trei tinere practicau prostituţia în segmentul stradal, clienţii racolaţi fiind conduşi în acest apartament.
În urma percheziţiei, la domiciliul proxenetului au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe substanţe interzise la deţinere, cum ar fi mai multe seringi de heroină.

Prostituatele au vârste între 19 şi 23 de ani şi întretineau raporturi sexuale cu diverşi clienţi, percepându-le sume de bani, cuprinse între 150 şi 200 lei. “Peştele” încasa de la fiecare sume de bani cuprinse între 20-30 lei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Secţia 8 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie, cu proxenetul în stare de reţinere, iar celelalte autoare în stare de libertate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite