Concert în memoria lui Freddie Mercury

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii din Bucureşti ai legendarului solist al trupei Queen, Freddie Mercury, sunt invitaţi la 22 septembrie la un concert în memoria artistului, la Jukebox Venue.

Pentru a doua oară în România, Fat Cat Advertising prezintă „Tribute to Remember: Freddie Mercury“. La 22 septembrie, în Jukebox Venue, fanii artistului vor celebra 65 de ani de la naşterea lui şi 40 de ani de Queen. De asemenea, fanii vor comemora şi moartea lui Freddie Mercury. Solistul a plecat dintre noi acum 20 de ani.

Mai multe trupe şi voci din România vor cânta în memoria lui Freddie Mercury, reinterpretând, în manieră proprie, melodiile Queen. Până în acest moment au confirmat prezenţa Dan Helciug cu Spitalul de Urgență, Zoltán András (Sarmalele Reci) cu un proiect inedit, prezentat în premieră – Jazzapella, Cristina Haios (Impact) – o fană înflăcărată a lui Freddie, trupa Cortez – care a stârnit ropote de aplauze acum doi ani, prin interpretarea foarte apropiată de original. Lista completă a artiștilor urmează a fi anunţată.

Scop caritabil

Banii strânşi în urma evenimentului vor fi donaţi către ARAS (Asociaţia Română Anti-SIDA), pentru achiziţionarea de medicamentaţie necesară persoanelor seropozitive.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general vor fi disponibile la un preţ special, de 45 de lei! După epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65 de lei. Biletele VIP, cu loc la masă, vor fi disponibile în curând.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite