VIDEO Băieţelul Mihaelei Rădulescu face wakeboard, fetiţa Andreei Marin se pregăteşte de balet. Vezi cum îşi laudă cele două vedete copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ayan, puştiul de 7 ani al Mihaelei Rădulescu, apare făcând wakeboard într-un filmuleţ de două minute, postat pe Youtube. Nici fetiţa Andreei Marin Bănică nu se lasă mai prejos şi, la nici patru ani, se pregăteşte pentru cursuri de balet.

Ayan schiază de la 3 ani, face snowboarding şi waterski de la 5 ani, iar la 6 ani şi 10 luni s-a apucat de wakeboard, se precizează în dreptul filmuleţului de pe youtube.

Ayan, un băieţel curajos

„Am voie să mă laud cu fiu-miu, nu?", a scris Mihaela Rădulescu duminică, pe profilul său de Facebook, adăugând înregistrarea video în care Ayan „călăreşte" curajos valurile pe o placă.

„E primul lui filmuleţ pe YouTube. Poate vă dau o idee bună pentru copiii voştri, în vacanţă. E un sport minunat, ca mai toate sporturile pe apă, dar orice sport e binevenit în viaţa copiilor...", a comentat vedeta.

Wakeboardul este un sport de apă care combină tehnicile de waterski, snowboard şi surf.

Violeta, o fetiţă graţioasă

Două zile mai târziu, eterna sa rivală, Andreea Marin, s-a lăudat şi ea cu fiica sa, Violeta, care pe 15 decembrie va împlini patru ani.

„Violeta o să înceapă baletul din toamnă, pentru că mi-a cerut serios lucrul ăsta, a văzut o balerină la televizor şi i-a plăcut. Mi-am dorit şi eu asta, dar Violeta are o graţie, care presupun că i-ar folosi, nu-mi doresc mai mult decât să se mişte şi să se simtă bine", a declarat Andreea Marin Bănică pentru „Naţional".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite