VIDEO Ţigări de contrabandă ascunse în manechine într-un magazin de haine din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, au fost efectuate trei percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, în urma cărora poliţiştii au depistat peste 4.000 de pachete de ţigarete de contrabandă. Ţăgările sunt de diferite mărci timbrate în Republica Moldova şi erau ascunse în manechine şi în pardoseală şi au fost descoperite de poliţiştii ilfoveni.

În urma verificărilor efectuate la un magazin din Capitală, care comercializa articole de îmbrăcăminte, poliţiştii au depistat 80.000 de ţigarete, de diferite mărci, timbrate în Republica Moldova, disimulate în manechine şi în pardoseală, precum şi 150 de kilograme de cafea, pentru care reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documentele de provenienţă.

Citeşte şi:

Exclusiv: Bişniţarii din Iaşi profită de descinderile din vămi: Au scumpit ţigările cu un leu (FOTO, AUDIO)

Atât ţigaretele cât şi cafeaua au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele reprezentanţilor legali ai societăţii respective s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, conform unui comunicat de Poliţia Ilfov.
Poliţiştii de investigare a fraudelor au descoperit marfa după ce au efectuat în această dimineaţă 3 percheziţii domiciliare şi o verificare la o societate comercială în vederea depistării şi probării activităţii infracţionale a membrilor unei grupări cu preocupări pe linia comerţului ilegal cu ţigări.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite