Bucureşti: Concertele lunii noiembrie, pe scenele din Capitală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chris Norman, Diana Krall şi un tribut adus lui Freddie Mercury sunt evenimentele muzicale care ţin capul de afiş al acestei luni, în Capitală.

BUCUREŞTI: Pink Martini cântă din nou în Capitală

BUCUREŞTI:
W:A.S.P cântă în noiembrie la Bucureşti

BUCUREŞTI: Chris Rea, în concert la Bucureşti

PORTRET: Luiza Zan, cântăreaţa de jazz

Celebrul interpret Chris Norman va concerta live la sfârşitul acestei săptămâni, pe 15 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.00.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, intitulat „Chris Norman,The Hits! From His Smokie And Solo Years“. Preţul unui bilet la categoria V.I.P. este de 250 lei.

Pentru un bilet la categoria 1, fanii vor trebui să plătească 180 de lei, la categoria 2 - 150 lei, la categoria 3- 100 lei, iar la categoria 4 - 70 lei.



Tot la Sala Palatului, pe 22 noiembrie, de la ora 20.00, publicul român o va vedea pentru prima dată pe Diana Krall, o cunoscută cântăreaţă de jazz de origine canadiană, într-un spectacol live la Bucureşti.

Concertul din Capitală este inclus în turneul de promovare a celui mai recent album al ei, „Quiet Nights“, care a fost lansat în România în luna aprilie a acestui an. În funcţie de poziţia în sală, preţurile biletelor variază între 500 şi 100 lei.



Tribut pentru Freddie Mercury

La 26 noiembrie, la Hard Rock Cafe, de la ora 21.00, va avea loc un eveniment special intitulat „Friends will be friends“. Cu această ocazie, voci ale scenei muzicale din România îi vor aduce un tribut lui Freddie Mercury, solistul legendarei trupe Queen, decedat pe 24 noiembrie 1991. Cei care vor interpreta pe scenă melodiile de succes ale trupei Queen sunt formaţia Mandinga, Dan Helciug cu Spitalul de Urgenţă, Corul Acapella şi formaţia Cortez.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite