Bucureşti: VIDEO Cum se fură în Capitală din magazin plecând printre angajate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii Secţiei 11 de Poliţie de la Biroul de Investigaţii Criminale au reţinut ieri trei bărbaţi suspecţi de comiterea de furturi din magazine. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, hoţii furau pentru a face rost de bani pentru a consuma substanţe stupefiante.

Mai citeşte şi:

Cei trei bărbaţi au vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani. Ei au fost surprinşi de o cameră de filmat, la data de 12 octombrie, în timp ce  sustrăgeau mai multe haine dintr-un magazin de îmbrăcăminte din sectorul 3, în valoare de 2.465 de lei.

Unul dintre hoţi a intrat pur şi simplu în magazin, s-a uitat în jur, a a luat un braţ de haine cu tot cu umeraşe şi a ieşit în fugă din unitatea comercială, sub privirile înmărmurite ale vânzătoarelor.

În urma  cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că cei în cauză sunt principalii suspecţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt din magazine.Astfel, la data de 29 iunie, au sustras dintr-o societate comercială situată în sectorul 3, trei cutii cu substanţe antiparazitare, în valoare de 250 lei.Prejudiciu total a fost în valoare totală de 3215 lei şi nu a fost recuperat.

Din cercetări s-a stabilit că, după comiterea faptei, aceştia părăseau zona folosindu-se de un autoturism marca Dacia Logan taxi condus de B. Iulian.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, cei trei bărbaţi erau dependenţi de substanţe stupefiante. De altfel, motivul pentru care furau din magazine era acela de a face rost de bani pentru droguri. Mai mult, unul dintre ei a fost arestat pentru trafic de droguri.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/octombrie/Furt_21_10_2009.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite