VIDEO Bătaie în trafic între muncitorii de la REBU şi un şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de muncitori ai societăţii REBU au fost implicaţi miercuri într-o altercaţie cu un şofer la intersecţia bulevardelor Cantemir cu Ghe. Şincai, din Capitală, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la REBU, George Nicolau, o maşină a societăţii de salubrizare în care se aflau şoferul şi încă doi muncitori era staţinată la intersecţia bulevardelor Cantemir cu Ghe. Şincai pentru a strânge gunoiul. La un moment dat a apărut un autoturism cu girofar, al cărui şofer le-a adresat injurii angajaţilor REBU pentru că blochează circulaţia. Potrivit reprezentantului REBU, şoferul a coborât din maşină şi a spart geamul din dreapta al maşinii REBU.

Unul dintre angajaţii de la REBU a încercat să-l oprească pe şofer să părăsească locul incidentului şi s-a agăţat de autoturism. A fost târât astfef circa 50 de metri deoarece şoferul a demarat.

Purtătorul de cuvând al societăţii de salubritate a precizat că o anchetă cercetează gradul de implicare al angajaţilor REBU în altercaţie.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, citat de Agerpres, a declarat că angajaţii REBU au depus la Secţia 14 o plângere împotriva agresorului, ploieşteanul Ciomag Dorel, posesor al autoturism VW Golf.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite