Bucureşti: VIDEO Avem hoţul, căutăm victima!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un individ care a sustras mai multe bunuri dintr-un hypermarket a fost prins de poliţiştii Secţiei 11 la data de 3 noiembrie.  Senofront Gilbert, în vârstă de 55 de ani, este din Bucureşti şi este cunoscut cu antecedente penale.

El a furat, în aceeaşi zi, la distanţă de mai puţin de o oră, o geantă şi un portofel.

Geanta aparţine unei femei în vârstă de 32 de ani, din Bucureşti şi conţinea acte pesonale, carduri, două telefoane mobile şi bani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cazul portofelului furat, poliţiştii au recuperat bunul dar nu se cunoaşte identitatea persoanei păgubite, ci doar că este de sex feminin.

Serviciul de Presă de la Poliţia Capitalei a pus la îndemâna ziarului nostru un film în care se observă acţiunea individului. Video-ul este postat pe bucuresti.adevarul.ro.

Cei care au detalii despre victimă, sunt rugaţi să contacteze Poliţia sau să lase un mail la adresa: bucuresti@adevarul.ro.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/furt_07_11_2009.flv width=300 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite