Bucureşti: VIDEO Acrobaţii pe motoare au adus publicul în delir (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru cunoscuţi rideri, Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin şi Steven Stuyven au fost aclamaţi aseară de aproximativ 15.000 de spectatori. Au sărit până la zece metri înălţime, s-au ridicat pe o roată şi au executat unele dintre cele mai dificile trickuri. Totul într-o demonstraţie de zile mari.

Evenimentul Red Bull X-Fighters Exhibition părea, cu jumătate de oră înainte de începerea oficială de la ora 19.00,  că nu se va bucura de prea mulţi spectatori. Ploaia care a început în jurul orei 18.00 strânsese doar câteva sute de tineri pe sub corturile amenajate de organizatori sau pe sub umbrele.

Cele două rampe instalate încă de ieri în Piaţa Constituţiei pentru executarea trickurilor erau acoperite cu folii protectoare anunţând parcă faptul că spectacolul nu va mai avea loc. „Nici nu ştiu sigur dacă o să mai fie ceva.

Din câte am înţeles, dacă nu se opreşte ploaia, nu vor mai urca pe rampe“, a spus descumpănit George Vida, un bucureştean pasionat de freestyle motocross.

Ploaia a amânat începerea evenimentului
La ora 19.00, deşi se strânseseră mai mulţi spectatori, înconjurând deja gardurile de protecţie, ploaia nu încetase şi „sceana“ era în continuare goală.

După doar douăzeci de minute, când ploaia a încetat, organizatorii au anunţat începerea evenimentului. Au fost ridicate foliile care acopereau rampele, iar riderii şi-au făcut apariţia în aplauzele celor deja aproximativ 3.000 de spectatori care s-au adunat în Piaţa Constituţiei.

Un show excepţional
Cei patru cascadori veniţi în Capitală pentru acest eveniment au reuşit să aducă publicul în delir. Riderii, cu o măiestrie de invidiat, au reuşit să facă din piaţa din faţa Parlamentului un loc incendiar, evenimentul semănând mai mult cu un concert rock, decât cu o demonstraţie sportivă.

Aplauze frenetice pentru fiecare cascadorie
Spectatorii le-au strigat numele, i-au aplaudat şi au fluierat, trăind fiecare moment al spectacolului la intensitate maximă. „Sunt incredibili băieţii ăştia. Îi aplaud şi le strig numele încă de la începutul spectacolului. Nu mă pot opri. Fac nişte figuri extraordinare“, a declarat Marian Dinică, venit din Constanţa să urmărească spectacolul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite