VIAŢA BATE FILMUL A devenit milionară în euro după ce copilul i-a fost ucis şi violat de „bestia din Ciolpani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Mateiu, mama lui Ion Gabriel Dragomirescu, puştiului de 12 ani violat şi ucis în 2004 la Ciolpani, a câştigat anul trecut 1,3 milioane de euro la ediţia de Paşte a concursului Super Bingo Metropolis, de la Antena 1.

Crima de acum 7 ani, al cărui autor nu a fost descoperit, este legată acum de ancheta privind reţeua de proxeneţi în care este implicat şi directorul OTV, Doru Iuga.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!

Imediat după ce a câştigat impresionantul premiu, mama copilului, Nicoleta Mateiu, care locuieşte acum în Goleşti, Vrancea, a povestit pentru „Adevărul" drama prin care a trecut în 2004. La momentul morţii fiului său, femeia era proaspăt divorţată şi locuia în Bucureşti, fiul ei, Ion Gabriel aflându-se în grija tatălui.

Băiatul a dispărut de acasă la începutul lunii februarie 2004, iar poliţiştii au găsit cadavrul o zi mai târziu lână o pădure din Ciolpani, Ilfov.

În memoria copilului său, Nicoleta Mateiu spunea, anul trecut, că va investi o parte din câştigul de la Bingo într-un monument funerar pentru cel mic: „Voi merge la mormânt şi îi voi face o cruce din piatră şi un gărduţ. O să donez nişte bani şi la o mănăstire, iar în zilele când se pomenesc morţii, voi da de pomană la sărmani!", le-a mai spus femeia reporterilor „Adevărul" Focşani.

Află pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Dan Diaconescu în Top 500 Miliardari

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite