Un elev a fost bătut şi băgat în spital de colegul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de la Liceul de Telecomunicaţii a fost bătut de colegul său iar în acest moment se află în operaţie la Spitalul Grigore Alexandrescu

Directorul Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii „Gheorghe Airinei" din Bucureşti, Radu Seefeld a declarat pentru "Adevărul de Seară" că incidentul a pornit de la o fată. "O fată dintr-o altă clasă venise în vizită la unul dintre băieţi, celalalt a dat-o afară, prietenul fetei i-a luat apărarea şi a fost lovit. Buza i-a fost spartă iar profesorii l-au dus pe elev la mama lui care este asistentă la Spitalul Grigore Alexandrescu. Nu este un incident foarte grav", a ţinut să precizeze directorul. Inicidentul s-a petrecut la ora 9.45, într-o pauză de cursuri.

Cei doi sunt eveli în calasa a XI, agresorul, Robert Sotir este sportiv, practica rugby însă nu este "strălucit" la învăţătură, după cum declară directorul colegiului.Celălat, Constantin Enache, victima are rezultate bune la învăţătură.

Incidentul este confirmat şi de doctorul Dan Enescu de la Spitalul Grigore Alexandrescu. "I-a fost spart un dinte şi buza superioară. Îi vom face un RMN să nu existe alte complicaţii", a declarat doctorul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite