Urmărit internaţional pentru înşelăciune prins de poliţiştii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Timişoara, urmărit naţional şi internaţional din anul 2007, a fost identificat şi reţinut în municipiul Bucureşti, de către poliţiştii de la Serviciul Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a I.G.P.R.

Adrian Martin se sustrăgea executării unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Ieri, poliţişti de la Serviciul Urmăriri din Direcţia de Investigaţii Criminale a IGPR, în urma investigaţiilor efectuate împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Timiş, l-au identificat şi reţinut, în municipiul Bucureşti, pe bărbatul în vârstă de 39 de ani din Timişoara, urmărit naţional şi internaţional din data de 12 iulie 2007, potrivit unui comunicat al IGPR.

CITEŞTE ŞI

O fată de numai 13 ani a fost violată de trei derbedei

Împotriva suspectului, Tribunalul Timiş a emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, bărbatul, împreună cu alţi suspecţi, au constituit un grup infracţional organizat specializat în comiterea de înşelăciuni prin folosirea de documente de identitate falsificate şi acte de proprietate contrafăcute, în scopul obţinerii de împrumuturi cu oferirea unor garanţii imobiliare.

Bărbatul a fost preluat de o escortă şi condus la sediul I.P.J. Timiş, urmând a fi prezentat Tribunalului Timiş pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite