Bucureşti: 5.354 de locuri de cazare, în căminele Universităţii din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţie studenţilor pentru noul an universitar 5.354 de locuri în cele zece complexuri.

Citeşte şi:
Studenţii din Banat vor chirie în blocuri noi

Cazările pentru noul an universitar vor avea loc în perioada 29 septembrie- 5 octombrie. Repartizarea locurilor se va face proporţional cu numărul studenţilor din fiecare an de studiu, implicit cu cei de la masterat. La aprobarea cererilor de cazare vor conta media, continuitatea şi situaţia socială a studentului respectiv.

Căminelor Universităţii din Bucureşti:

a. Complex Grozăveşti (capacitate de cazare: 2016 locuri; 284 în cămin A1)
Adresa: Splaiul Independenţei, nr. 204

Complexul este format din căminele A, B, C, D (parter + 5 etaje) compuse din camere cu două paturi, mobilier pentru două persoane (dulap, masă pentru calculator, scaun) şi lavoar în cameră. Baia este comună. Căminele sunt recent renovate.

b. Complex Mihail Kogălniceanu (capacitate de cazare: 614 locuri)
Adresă: Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46

Este format din căminele A şi B, compuse din camere cu două, trei sau patru paturi; pe fiecare palier se găsesc două băi. Căminele au fost renovate, fiind dotate cu geamuri termopan şi mobilier complet nou.

c. Cămin Poligrafie (capacitate de cazare: 244 locuri)
Adresa: Bd. Ficusului, nr. 4
Căminul Poligrafie are camere cu patru paturi şi două băi comune pe fiecare palier. Căminul a fost renovat în 2007, lucrările constând în izolaţie termică exterioară şi în montarea geamurilor şi uşilor termopan; mobilierul din camere este nou.

d. Cămin Theodor Pallady 1 (capacitate de cazare: 218 locuri)
Adresa: Bd. Th. Pallady, nr. 24
Are camere tip garsonieră, cu hol interior, patru paturi, grup sanitar propriu şi mobilier modern. Căminul a fost renovat în 2007.

e. Cămin Theodor Pallady 2 (capacitate de cazare: 194 locuri)
Adresa: Bd. Th. Pallady, nr. 24
Căminul Th. Pallady 2 are camere tip garsonieră, cu 2 paturi, grup sanitar propriu şi mobilier nou; a intrat în circuitul cazării începând cu luna octombrie 2008.

f. Cămin Stoian Militaru (capacitate de cazare: 471 locuri)
Adresa: Str. Stoian Militaru, nr. 18
Bloc de apartamente cu camere de două/trei/patru paturi, bucătărie, grup sanitar propriu. Căminul a fost supus unor lucrări de întreţinere şi reparaţii (inclusiv montarea de geamuri termopan), urmând ca mobilierul să fie înlocuit.

g. Cămin Fundeni (capacitate de cazare: 204 locuri)
Adresa: Şos. Fundeni, nr. 252-254
Căminul Fundeni are camere cu două paturi şi mobilier corespunzător. Fiecare cameră dispune de grup sanitar în cameră. Căminul a fost izolat termic şi renovat.

h. Cămin Panduri (capacitate de cazare: 221 locuri)
Adresa: Şos. Pandurilor, nr. 90
Camere cu două/cinci paturi, grupuri sanitare pe fiecare palier, maşini de spălat rufe. Baie comună pe fiecare palier. Căminul a fost renovat şi izolat termic în 2007.

i. Complex Măgurele (capacitate de cazare: 644 locuri)
Adresa: Com. Măgurele, str. Fizicienilor, nr. 1-9
Complexul Măgurele este format din căminele Gl, G2, G3, G4 care au în compunere module cu două camere, cu două/trei paturi; dispune de un hol şi de grup sanitar propriu.

j. Cămin C - Leu, etaj I şi II (capacitate de cazare: 244 locuri)
Adresa: B-dul Iuliu Maniu 1-3
Camere cu două paturi şi grupuri sanitare pe palier.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite