La Universitatea din Bucureşti încep de mâine înscrierile pentru admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierea la admitere la facultăţile Universităţii din Bucureşti va avea loc între 9 şi 15 iulie.

În perioada 17-23 iulie 2012, candidaţii înscrişi la facultăţile la care se organizează examene de admitere, vor susţine probele stabilite.

La Universitatea din București modalitatea de admitere variază în funcție de forma de învățământ, domenii și specializări. Facultăţile Universităţii din Bucureşti propun trei forme de admitere: pe baza mediei de la examenul de Bacalaureat, concurs de admitere sau examen scris.

Sunt facultăţi care propun o formulă mixtă de admitere: o probă scrisă şi media de la Bacalaureat sau notele de la disciplinele de la Bacalaureat relevante pentru domeniul ales de candidat, fiecare cu o anumită pondere.

Potrivit instituţiei de învăţământ superior, modificările aduse anul acesta în privinţa admiterii la facultate au luat în calcul acordarea unei ponderii mai mari examenului de Bacalaureat. Cu excepţia facultăţilor care organizează în mod tradiţional examen de admitere, facultăţile care vor organiza de anul acesta probe scrise sau teste pentru admiterea la studiile de licenţă propun ca bibliografie aceeaşi tematică de studiu ca cea pentru bacalaureat.

Înscrierile se vor face în fiecare zi între orele 9.00 şi 14.00, la secretariatele facultăţilor.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite