Bucureşti: Au început înscrierile la Universitatea din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu se pot înscrie de astăzi la cele 19 facultăţi din cadrul Universităţii din Bucureşti. Instituţia pune la dispoziţie 4.385 de locuri finanţate de la bugetul de stat şi 8.515 locuri cu taxă, în anul universitar 2009-2010.

 Taxa de şcolarizare a crescut la această universitate de la 2.000 de lei pe an, la 2.500 - 2.700 de lei. Dosarele pot fi depuse la secretariatele facultăţilor, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 14.00, şi în weekend, în intervalul orar 9.00-12.00.

Vor dispărea specializări de la Fizică şi de la Chimie
Purtătorul de cuvânt al Universităţii din Bucureşti, Aurel Ghimpu, a declarat, azi-dimineaţă, pentru „Adevărul de Seară“, că din cauza faptului că anumite specializări sunt puţin solicitate vor fi desfiinţate.

„În funcţie de câţi candidaţi vom avea în acest an, este posibil ca la Fizică să rămână doar specializările Fizică şi Fizică în engleză, iar la Chimie doar Chimia şi Chimia mediului“, a explicat Ghimpu.

 La Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnică din Bucureşti şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“, Universitatea de Ştiinţe Agronomice, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, înscrierile încep de mâine.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite