Bucureşti: Eroii „transportului ecologic“ au statuie la Universitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Statuia Skaterului anonim, dedicată persoanelor care reuşesc să treacă  cu brio peste provocările oraşului, a fost inaugurată ieri, la ora 16.00, la Fântâna din Piaţa Universităţii.

Peste 200 de eroi ai vieţii de zi cu zi, înarmaţi cu pancarte, au fost prezenţi la eveniment şi au scandat minute întregi lozinci precum „Adevăraţii eroi suntem noi“ sau „Toţi merităm statui“. Odată cu instalarea statuii s-a lansat siteul www.indraznestesitu.ro, care este dedicat faptelor eroice de zi cu zi.

„Cel mai citit profil va fi premiat cu o statuie, precum cea de astăzi (ieri n.r.)“, a spus Bogdan Gheorghiu, directorul de creaţie al site-ului.

Skaterul Andrei a demonstrat că este un adevărat erou şi, în strigătele şi ropotele de aplauze ale persoanelor prezente la eveniment, a asistat la dezvelirea propriei statui. „Este un eveniment foarte frumos şi suntem fericiţi că ne mai bagă şi pe noi cineva în seamă“, a spus Vlad Văduva, în vârstă de 18 ani şi skater de patru ani.

 Şase alte statui, dedicate Îmblânzitorului de Maidanezi, Biker-ului Anonim şi Amantului Necunoscut, au fost amplasate astăzi, simultan, în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Constanţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite