Noapte albă de reduceri la magazinul Unirea din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi mari comercianţi de produse electrocasnice au ajuns într-o concurenţă acerbă în această seară prin organizarea unei nopţi albe a reducerilor care se va desfăşura în Unirea Shopping Center din Bucureşti. Atât Flanco, cât şi Altex anunţă reduceri de până la 50% la produsele electrocasnice.


Un fenomen inedit în comerţul românesc are loc chiar în aceste momente în complexul Unirea Shopping Center, unde două mari complexuri comerciale specializate pe retailul de electrocasnice se bat în oferte speciale sub aceeaşi denumire: „Noaptea Reducerilor”.

Ora 16.00: Flanco organizează o reuniune cu presa şi principalii furnizori pentru a marca deschiderea unui program numit „noaptea albă a reducerilor”. În acelaşi timp, în jurul complexului Unirea Shopping Center zeci de flyere sunt distribuite pe stradă pentru ca oamenii să afle că între orele 18.00 şi 5.00 dimineaţa va avea loc un progam de reduceri substanţiale la complexul Flanco situat la etajul 3 al Unirea Shopping Center.

Ora 18.00: În timp ce oficialii Flanco explică presei şi invitaţilor în ce constă oferta lor de la etajul 3, în jurul complexul Unirea, începe distribuirea unor flyere care anunţă: „devoratorii de cumpărături petrec noaptea reducerilor în Altex Unirea”. La aceeaşi oră, lanţurile colorate care stăteau pavăză la intrarea în standurile Flanco sunt eliminate şi sute de cumpărători năvălescu pentru a pune mâna pe primele produse ce se vând cu reduceri între 20 la sută şi 50 la sută.

Ora 18.30: În standurile Altex, o plasmă Samsung se vinde cu 1.099 de lei, în timp ce la Flanco aceeaşi plasmă se vinde cu 979 de lei. Alt exemplu: camerele foto care de regulă aveau preţuri de la 270 de lei ajung acum sub 200 de lei, la ambele standuri. Mai departe: electrocasnicele utile în bucătărie cum ar fi tocătoare de carne sau diverşi roboţi au preţuri coborâte de la aproape 150 de lei la mai puţin de 85 de lei.

Spre deosebire de Flanco, unitate care şi-a anunţat din timp programul de noapte albă a reducerilor, Altex anunţă, în flyerele sale, că stocul din care se poate cumpăra ieftin este limitat între 30 şi 50 de bucăţi.   

Toate celelalte magazine din Complexul Comercial Unirea oferă, în această noapte reduceri substanţiale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite