FOTOGRAFII INEDITE Unii protestează, alţii se pozează: poliţiştii vor înfiinţarea Zilei Naţionale pentru fotografierea oamenilor legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan, vrea să propună şefului Poliţiei Române înfiinţarea unei zile în care oamenii legii să fie fotografiaţi şi filmaţi de cetăţeni, pe stradă. Vezi în ce ipostaze inedite i-au surprins fotografii „Adevărul” pe oamenii legii în ultimii doi ani.

image

Comisarul-şef Christian Ciocan a explicat astăzi, pentru „Adevărul“, că înfiinţarea unei astfel de zile ar apropia cetăţenii mai mult de poliţişti.

image

„Oamenii vor fotografia şi filma autoritatea, nu persoana. Astfel, se va crea o relaţie mai strânsă între omul legii şi cetăţeni. Bineînţeles, va fi ceva organizat, adică poliţiştii nu vor fi deranjaţi când vor dirija traficul“, a spus Ciocan.

image

Ciocan va lansa o carte

Christian Ciocan se gândeşte ca Ziua Naţională a Fotografierii şi Filmării Poliţiştilor să fie 15 septembrie.  (n.r. – red debutul anului şcolar şi ziua de naştere a lui Christian Ciocan).

image

„Este una dintre propuneri. Momentan voi propune şefului Poliţiei Române înfiinţarea unei astfel de zile. Această acţiune nu îi vizează şi pe poliţiştii comunitari“, a mai spus Ciocan.

image

 El a adăugat că ideea de a înfiinţa Ziua Naţională a Filmării şi Fotografierii Poliţiştilor i-a fost propusă de către jurnalistul Mircea Toma la o întâlnire a bloggerilor la care a fost invitat.

image

Christian Ciocan nu se opreşte aici cu surprizele. Fiind pasionat de diplomaţia publică, cel mai celebru poliţist din România intenţionează să lanseze în octombrie volumul „Relaţiile publice, componentă fundamentală a actului managerial“.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite