Unde vă puteți relaxa în București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziții, competiții pentru studenți, spectacole de teatru sunt doar câteva dintre evenimentele unde vă puteți destinde în Capitală.

Expoziţia de pictură „Cum a fost posibil? 70 de ani de la Pogromul din Iaşi“,un demers pentru păstrarea vie a memoriei Holocaustului va putea fi vizitată până pe 11 noiembrie, la Art Yourself Gallery din Bucureşti.

Aceasta cuprinde picturi semnate de opt artişti români şi o israeliancă, care au fost inspiraţi de tragicele evenimente din perioada Holocaustului din România.

Unul dintre scopurile expoziţiei este combaterea antisemitismului în societatea contemporană.

Cursă de maşini fabricate din doze

O competiţie dedicată studenţilor, inginerilor şi piloţilor este organizată astăzi, 13 octombrie, în parcarea Clubului Dumars din Complexul Studenţesc Regie.

Red Bull Racing Can este un concurs unde se va desemna campionul naţional la condus maşinuţe radio-comandate construite din doze metalice.

Organizatorii au anunţat că aproximativ 20 de participanţi se vor lua la întrecere în inedita cursa de maşini. Câştigătorul va merge la competiţia mondială ce se va desfăşura în Anglia.

Operă din New York, transmisă la cinema

Metropolitan Opera din News York deschide sezonul „Live în HD 2011-2012“ la 15 octombrie, cu premiera lui Donizetti - Anna Bolena, în care cântă soprana Anna Netrebko, pentru prima dată în America de Nord.

Spectacolul marchează începutul sezonului şase The Met: Live care este transmis în direct în cinematografe din întreaga lume, fiind găzduit, în România, de The Light Cinema. Un bilet costă 65 de lei, iar abonamentul la cele 11 spectacole de operă este de 600 de lei.

Scurtmetraje la eXplore Dance Festival

Spectatorii mai pot viziona până la 16 octombrie scurmetrajele care rulează în cadrul  eXplore Dance Festival 2011.

Diseară, de la ora 19.00, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană puteţi urmări „Allege“,prezentat de artistul Clément Layes, iar de la ora 21.00 premiera „Eionometry“.

Mâine, de la ora 19.00, puteţi vedea „Wild Cards Jardin d’Europe“, de la ora 20.00, Cow’s Theory, iar de la 21.00 este spectacolul „The Ballet of Sam Hogue and Augustus Benjamin“.
OFERTĂ

Bilete la Festivalul Naţional de Teatru

Bucureştenii pot achiziţiona tichete la Festivalul Naţional de Teatru care se desfăşoară între 28 octombrie şi 6 noiembrie, în Bucureşti.

Acestea se găsesc la casele de bilete de la: Teatrul Naţional Bucureşti, dar şi la Odeon, Bulandra, Opera Naţională, Teatrul Naţional de Operetă, Teatrul de Comedie, Nottara, Teatrul Mic, Metropolis, Act, Ţăndărică, Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu“, Teatrul Arca - Club la Scena, precum şi în reţeaua Vreau Bilet.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite