Unde te distrezi diseară în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În trei dintre cluburile bucureștene e seară de karaoke, focșănenii de la Travka urcă pe scenă ca să ne arate cum sună live albumul "Vreau să simt Praga", iar Austin Mitchell & Benjamin David Erdeich (The Oxygen Project) ne aduc o combinație inedită de jazz și elektro. Citește și vezi unde te poți distra.

Pentru cei care cred că au talent sau doar vor să se distreze interpretând melodii celebre împreună cu amicii, în trei cluburi din Capitală e noapte de karaoke. În CLUB MAYA și în E VARZĂ deschid microfonele la ora 20.00, iar de la ora 21.00 se cântă în 100 CROSSROADS.

De la ora 20.00, rockerii pot asculta muzica preferată în HEAVEN & HELL BAR și ROCKA ROLLA, de la ora 21.00 în WOODSTOCK CAFE e noapte de "Videorock", iar de la 21.30 în JAMES JOYCE'S "You get mental" sau pleci în alt club.

Amatorii de elektro pot dansa, de la ora 20.00, în THA ARK, pe setul celor de la The Oxygen Project, un duo care se joacă cu ritmuri de jazz amestecat cu tobe aduse parcă direct din jungla africană, totul subliniat de bas artificial și chitară solo. De altfel cei doi Oxygen, Austin Mitchell & Benjamin David Erdeich, sunt membri ai trupei Madame Hooligan. Dacă nu vă e de ajuns, The DJ Rynno face show în ONX CLUB, de la ora 21.00.

La concertul "The ARKitekts of sound", din THE ARK, de la ora 20.00, focșănenii de la Travka, George Gâdei - voce, Alexei Turcan - chitară, Misha Galca - chitară, Mizdan - bass şi Cristian Chirodea - tobe, ne vor cânta melodiile de pe albumul "Vreau să simt Praga", cel pe care inițial l-au lansat pe internet, de unde fanii l-au putut downloada gratuit.

Pentru nostalgici și romantici, de la ora 22.00, în CLUB REVENGE, e noapte cu muzică din anii 70` 80` 90`, la "Back In Time Disco Party".

De la ora 21.00, cu Vampy şi prietenii ei cântă folk în FIRE CLUB, iar ca seara sa fie completă, în CLUB CONTROL e noapte punk/indie cu italienii de la Soviet Soviet, românii de la Uma Swan și DJ-ul american Jason Loebs.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite