ŞOCANT Un taximetrist de 59 de ani a fost ucis în bătaie, pentru un loc de parcare, de un tânăr de 22 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist a fost ucis în bătaie azi-noapte în cartierul Titan. Agresorul, un tânăr de 22 de ani, a spus că a fost şicanat şi înjurat de taximetrist.

Update, ora 12.29 Ovidiu Caloţianu era membru în Camera Taximetriştilor din Bucureşti.



Preşedintele Camerei, Vasile Ştefănescu, a declarat pentru "Adevărul de Seară": "S-a întâmplat în parcarea din faţa blocului. S-a luat la harţă cu un vecin. Din câte am înţeles, acesta din urmă a pus mâna pe un lanţ cu care l-a lovit. Pe lângă asta i-a dat cu pumnul în cap până nu a mai ştiut de el".

"Este tragic ce s-a întâmplat şi trebuie să ne întrebăm de ce taximetristul era nervos. Avem o viaţă grea ca taximetrişti: nu avem locuri de parcare, de aşteptare a clientului, autorităţile nu-şi nu fac datoria şi nu ne sprijină. Omul trebuia să-şi aducă acasă o pâine", a mai spus Ştefănescu.

image

UPDATE: Bărbatul ucis, Ovidiu Caloţianu, lucra de mai mult timp pentru firma de taximetrie Ro Stef, afiliată companiei Leone.

"Era un bărbat foarte liniştit care lucra de zeci de ani în taximetrie. Nu a avut niciodată niciun incident, era un om foarte serios", ne-a declarat unul dintre reprezentanţii oficiali ai companiei Taxi Leone.

După schimbul de înjurături, tânărul l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 59 de ani, până când n-a mai mişcat.

Colegii de breaslă ai victimei au chemat ambulanţa, dar nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul intrase deja în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Tânărul agresor se află în prezent la Parchetul General pentru audieri.



El a spus că a fost şicanat şi înjurat de taximetrist în zona bulevardului Liviu Rebreanu şi că la un moment dat n-a mai rezistat, a coborât din maşină şi l-a luat la bătaie.

Fiul victimei spune, însă, că scandalul nu a pornit de la o ceartă pe parcare. "Tata a intrat în cazinoul de pe colţ, a jucat 25 de lei şi a plecat spre maşină. Nu avea bani mulţi la el, nu s-a certat cu nimeni în cazino. Nimeni nu ştie nimic. dar sigur nu s-au certat în trafic sau de la parcare", a spus fiul victimei, care lucrează tot ca taximetrist.

image
image


Reprezentanţii poliţiei spun că agresorul este acuzat de omor calificat şi riscă 20 de ani de închisoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite