Un taximetrist din Capitală a fost înjunghiat în gât în plină stradă. Agresorul, un bărbat în vârstă de 20-25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui taxi a fost găsit în maşina sa astăzi, în zona Pieţei Covasna din Capitală. Potrivit primelor informaţii, acesta ar fi intrat în conflict cu o altă persoană care l-ar fi înjunghiat.

UPDATE 17.00: La crimă a fost martoră o femeie care le-a declarat anchetatorilor că cel care a comis fapta are aproximativ 20-25 de ani şi 1,70 metri înălţime. El a fugit printre blocuri după ce l-a omorât pe taximetrist. Femeia a sunat imediat la Poliţie, în jurul orei 13.28. Corpul victimei a fost ridicat de la faţa locului în jurul orei 16.15 şi a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru mai multe investigaţii. Criminalişti sunt încă la faţa locului pentru a aduna probe.

UPDATE: Taximetristul găsit mort este de la firma Taxi Total. Reprezentanţii companiei nu vor să comenteze incidentul.

UPDATE: Doi martori au dat poliţiştilor informaţii despre un posibil suspect. Acum oamenii legii încearcă să facă portretul robot al criminalului.

UPDATE: Bărbatul a fost înjunghiat în gât, în jurul prânzului, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. O femeia a sunat la 112 pentru a raporta crima.

Un taximetrist a fost găsit Bulevardul Alexandru Obregia nr.25, din sectorul 4 al Capitalei. El a fost găsit de către o femeie, o clientă care vroia să ia taxiul. Poliţiştii adună probe şi vorbesc cu familia şi apropiaţii victimei. Din primele informaţii poate fi vorba despre o reglare de conturi sau de un jaf. În orice caz, maşina a fost parcată când şoferul a fost înjunghiat. Poliţiştii cred că nu este vorba de un cerc de suspecţi foarte mare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite