Oncescu şi Valahu se vor duela la târgul MenFest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MenFest, târgul dedicat exclusiv bărbaţilor, s-a deschis în această dimineaţă, la ora 10.00, la Romexpo, în Bucureşti. Competiţii, adrenalină, motoare, femei frumoase, aventură, forţă. De asta vor avea parte toţi bărbaţii care vor trece pragul celui mai mare târg pentru bărbaţi.

Cel mai mare târg din ţară dedicat exclusiv bărbaţilor, MenFest, şi-a deshis în această dimineaţă porţile pentru public. Acest târg este o platformă de entertainment şi acoperă cele mai importante categorii de interes pentru bărbaţi: gadgeturi, tuning, îmbrăcăminte, fete frumoase, concursuri sportive şi multe alte surprize.

Pe parcursul celor trei zile de târg bărbaţii vor avea parte de diferite concursuri de măsurat forţa, iar dintre invitaţii de marcă nu vor putea lipsi Ion Oncescu, Radu Valahu şi cea mai puternică familie din România, Pârjol.

Târgul MenFest a debutat în această dimineaţă, la ora 10.00, cu prezentarea ofertei şcolii de motociclism MotoLuis. Cei prezenţi au luat cursuri gratuite de motociclism, fiind instruiţi de cei mai buni instructori ai şcolii. În plus, în fiecare zi, de astăzi până duminică, veţi avea parte de cursuri gratuite de şofat la Romexpo.

Cea mai importantă zi din programul târgului este cea de mâine, când vor intra în scenă „greii" României. Primul care va participa la concursuri este cel mai greu copil din România, Pârjol junior. Acesta se va întrece, de la ora 13.00, în concursul de ridicat greutăţi.

Tot mâine, între orele 16.00 şi 19.00, vor intra în scenă oamenii cu cel mai puternic braţ din România, Ion Oncescu şi Radu Valahu. Cei doi „duşmani" se vor bate în concursul „Cel mai tare din parcare", când vor trebui să tragă de la maşini mici până la tiruri, dar şi în concursul de mâncat mici.

Probabil cel mai vizitat stand de la MenFest va fi Spălătoria MenFest, prima spălătorie unde este o plăcere să stai la coadă. Şi asta pentru că maşinile vor fi spălate de fete îmbrăcate sumar şi cu tricourile ude. Poate singurul incoveninet este că doar maşina ta va beneficia de un tratament complet şi tu doar de privelişte. În plus, va avea loc şi un concurs de Miss, unde din juriu vor face parte bărbaţii din public, iar preşedinta juriului este Gina Pistol.

Târgul este deschis zilnic, de astăzi până duminică, între orele 10.00 şi 22.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 12 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite