RECIDIVĂ Puştiul care a înjunghiat de opt ori un tânăr la o terasă din Rahova a încercat să-şi ucidă şi amicul cel mai bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul s-a certat puternic, vineri noapte, cu mama lui, pe fondul unor reproşuri. Supărat, adolescentul l-a înjunghiat de opt ori pe un bărbat de pe stradă care intervenise în scandal. Peste o săptămână, agresorul urma să fie audiat în cazul unei alte agresiuni comise anul trecut, când şi-a înjunghiat cel mai bun prieten.

Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că, în seara de 22.07.2011, în jurul orei 23:00, tânărul în vârstă de 17 ani, din Bucureşti, şi-a vizitat mama la locul ei de muncă unde, pe fondul unor reproşuri pe care aceasta i le-a făcut, au început să se certe. În apărarea femeii ar fi intervenit un prieten al tânărului, venit acolo chiar la solicitarea acestuia, relatează b365.ro.

„Agresorul se certa frecvent cu mama sa. De data aceasta conflictul a degenerat pentru că femeia i-a promis bani pe care ulterior nu i-a mai putut da. Tânărul s-a enervat şi a început să-o ameninţe. Un alt bărbat a sărit în ajutorul ei şi atunci minorul a scos cuţitul şi l-a înjunghiat de opt ori. Peste o săptămână, agresorul urma să fie audiat pentru o atlă agresiune comisă anul trecut, când şi-a înjunghiat prietenul cel mai bun", ne-a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 

Vineri noapte, în jurul orei 01:30, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul că pe str. Socoleşti din Sectorul 5, a avut loc o altercaţie între două persoane în urma căreia un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital prezentând mai multe plăgi înjunghiate, unde s-a intervenit chirurgical în regim de urgenţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite